Pošaljite upit
Meat 700 Dry aging uređaj u ambijentu mesnice
T-bon dry aged odrezak sa začinama

Meat

Meat je idealan instrument za one koji se žele posvetiti isključivo sazrijevanju mesa na siguran i profesionalan način. Sve više restorana i mesnica danas odlučuje direktno pratiti zrenje i sazrijevanje svojih komada mesa kako bi svojim klijentima ponudili jedinstven proizvod vrhunske kvalitete.

All in one 700 Dry aging uređaj u ambijentu restorana
Suhomesnati proizvodi na tanjuru

All in one

All in One je namijenjen onima koji traže maksimalnu fleksibilnost uporabe. Ovaj model omogućuje zrenje i čuvanje različitih zanatskih proizvoda poput suhomesnatih proizvoda, mesa i sireva. Kontrola i aktivno upravljanje parametrima vlažnosti, temperature i ventilacije osiguravaju idealne uvjete zrenja i sazrijevanja poštujući različite potrebe proizvoda.

Fish 400 Dry aging uređaj u ambijentu ribarnice
Slika dry aged ribe

Fish

Fish je specijalizirani uređaj posebno razvijen za dry aging ribe. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji kontrole temperature i vlažnosti te naprednom sustavu sterilizacije, omogućuje sigurno dozrijevanje ribe i stvaranje jedinstvenih okusa. Produžuje rok trajanja ribe do 10 dana, dok istovremeno razvija izvanredne okusne profile koji variraju od marcipana do maslaca.

Storage 700 Dry aging uređaj u ambijentu mesnice
T-bone odrezak sa začinama

Storage

Meatico Storage je šlag na torti Meatico asortimana. Nastao je iz potrebe da našim klijentima ponudimo kompletan asortiman proizvoda koji može zadovoljiti sve potrebe korištenja: od sazrijevanja do čuvanja. Minimalistički i elegantan dizajn omogućava restoranima i mesnicama da u svojim prostorima stvore kutak proizvoda koji ujedno služi i kao dekorativni element.

Dry aging komora za dozrijevanje u ambijentu restorana

Rashladne komore

Komora je sinonim za vrhunsko rješenje za sazrijevanje i sušenje mesnih proizvoda. Svaka komora je projektirana prema najvišim standardima, koristeći vrhunske materijale i napredne sustave kontrole. Zahvaljujući preciznoj kontroli temperature, vlažnosti i ventilacije, naše komore stvaraju savršene uvjete za sve vrste procesa - od prirodnog dozrijevanja mesa do tradicionalnog sušenja suhomesnatih proizvoda. Opremljene naprednim kontrolnim pločama i sustavima za regulaciju, omogućuju profesionalcima da postignu vrhunske rezultate u svojim proizvodima.

Započnite svoje putovanje prema vrhunskom dozrijevanju

Pošaljite upit